Öppettider: Tisdag-Fredag: 10.00 – 17.00, Lördag: 10.00 – 14.00

Vi hyr ut vårt källarvåning.

Vi hyr ut delar av källaren till andra småföretag inom hållbarhet/återbruk.
Ni kan ställa ut era varor hos oss och kunderna betalar i vår kassa.

Vill du vara en del av en hållbar och gemenskapsinriktad lösning för begagnade verktyg? Hyr plats hos oss inom hållbarhet och bli en del av vår verktygsdelningssatsning i Enköping! Vi erbjuder en plattform där du kan hyra ut dina begagnade verktyg till andra medlemmar i samhället och bidra till att minska konsumtionen av nya verktyg.

Genom att hyra plats hos oss inom hållbarhet blir du en del av ett nätverk av likasinnade personer som är engagerade i att minska avfall och främja en cirkulär ekonomi. Du har kontroll över vilka verktyg du vill hyra ut och kan sätta dina egna priser och villkor. Det är en win-win-lösning där du kan tjäna extra pengar genom att hyra ut de verktyg som du inte använder regelbundet och samtidigt bidra till att minska behovet av att köpa nya verktyg.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur du kan hyra plats hos oss inom hållbarhet och bli en del av vårt gemenskapsdrivna initiativ för begagnade verktyg. Tillsammans kan vi göra en positiv förändring för vår planet och framtida generationer!

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Köp dina begagnade verktyg hos oss