Öppettider: Tisdag-Fredag: 10.00 – 17.00, Lördag: 10.00 – 14.00

Lämna in och sälj dina verktyg och maskiner till oss.

Vill du bli av med dina oanvända verktyg och maskiner? Sälj dem till oss och få snabb och enkel försäljning! Vi är intresserade av att köpa begagnade verktyg och maskiner i Enköping och erbjuder konkurrenskraftiga priser. Oavsett om det är en överflödig borr, en oanvänd såg eller en gammal trädgårdsmaskin, är vi intresserade av att ta dem över.

Att sälja dina verktyg och maskiner till oss är en smart lösning. Du kan frigöra utrymme i ditt garage eller verkstad och samtidigt tjäna pengar på de verktyg och maskiner som du inte längre behöver. Dessutom bidrar du till att främja en hållbar konsumtion genom att låta dina begagnade verktyg få ett nytt liv istället för att hamna i avfall.

För att sälja dina verktyg och maskiner till oss är det enkelt att kontakta oss via vår hemsida eller besöka vår butik i Enköping. Vi erbjuder en snabb och rättvis värdering av dina föremål och betalar dig omedelbart vid överenskommelse. Så om du vill sälja dina verktyg och maskiner, tveka inte att kontakta oss. Vi är ditt pålitliga val för att göra en lönsam och hållbar affär!

Kontakta oss

Köp dina begagnade verktyg hos oss